contact

Heb je een vraag? Kijk dan eerst eens op onze uitgebreide veelgestelde vragen pagina. Voor verdere vragen, reacties, klachten of suggesties kun je contact met ons opnemen.

bellen: 06-55 06 13 45 (normaal tarief)
werkdagen van 09.00u tot 11.30u.
(buiten deze tijden beperkt bereikbaar)

mailen: info@mijnkleuterboek.nl

schrijven: mijn kleuterboek
Industrieweg 40
1619 BZ Andijk

KvK-nummer: 68236727

mijn kleuterboek contact

klachten

Heb je een klacht? Dan willen we die natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen! Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via 06-55 06 13 45 (werkdagen van 09:00u-11:30u, buiten deze tijden beperkt bereikbaar), of een e-mail te sturen naar info@mijnkleuterboek.nl.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je klacht schriftelijk in te dienen. Stuur dan een brief naar:

mijn kleuterboek
Industrieweg 40
1619 BZ Andijk

Voor een snelle en juiste afhandeling van je klacht, vragen wij je vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:

  • bestelnummer;
  • je naam, adres, woonplaats;
  • je e-mailadres en/of telefoonnummer;
  • duidelijke omschrijving van de klacht

Zodra je klacht is ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een inhoudelijke reactie. Voor meer informatie over onze klachtenprocedure, zie ook onze algemene voorwaarden.

Vind je dat je klacht niet naar behoren is behandeld, dan kun je je klacht ook aanmelden via het Europese online platform voor geschilbeslechting

retourneren

Onze boeken kunnen niet geretourneerd worden, omdat wij alleen gepersonaliseerde boeken op aanvraag drukken. De boeken die via mijn kleuterboek verkocht worden, zijn uitgesloten van het wettelijke recht op bedenktijd (herroepingsrecht). Wij raden je daarom aan je gegevens en selectie(s) altijd goed te controleren.