19,95*

*exclusief verzendkosten
maak mijn boek!

"het grote dino-doe-boek van jouw naam"

Het dino-doe-boek is een interactief voorleesboek, vol met opdrachten, vragen en weetjes over dino's. En natuurlijk heel veel gepersonaliseerde tekeningen! In het boek worden 6 van de meest bekende dino's besproken, op een manier die kinderen aanspreekt. Wist je bijvoorbeeld dat een dino nooit stopte met groeien? En dat de kop van een t-rex zo groot was als een koelkast? Bladzijdes met vragen en weetjes wisselen elkaar af.

De vragen sporen ouder en kind aan om samen over het boek te praten en na te denken. De opdrachten zijn van verschillende niveau's, zodat het boek lang uitdagend blijft.

Op de laatste bladzijde is het avontuur af en vertelt de volwassene (bijrol 1) aan het kind (hoofdrol) hoe veel hij/zij van hem/haar houdt (zo hoog als de regenboog, de maan en de sterren en... een dino!)

"Het grote dinoboek van jouw naam" is een gepersonaliseerd kinderboek, waarin jouw kindje de hoofdrol speelt. Daarnaast zijn er nog twee bijrollen: 1 voor een volwassene (bijv. papa/mama/opa/oma/...) en 1 voor een kind (bijv. broer/zus/vriend(in)/...).

wat wordt er gepersonaliseerd?

In "Het grote dinoboek van jouw naam" zijn drie rollen: De hoofdrol is natuurlijk voor jouw kind. Er zijn ook twee bijrollen; één voor een volwassene en één voor een ander kind. Voor alle drie de rollen kun je een naam invullen en een poppetje samenstellen. Ga hiervoor naar "personaliseren en bestellen"

hoofdrol (kind): naam kind + zelf samen te stellen poppetje
bijrol 1 (volwassene): naam volwassene of bijvoorbeeld papa/mama/oma/opa + zelf samen te stellen poppetje
NB Dit poppetje zegt aan het einde van het boek "ik hou van jou" tegen het kind (hoofdrol).
bijrol 2 (kind): naam ander kind (bijvoorbeeld de naam van een broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje) + zelf samen te stellen poppetje

persoonlijk bericht (GRATIS): afgedrukt op de achterkant van het boek

gegevens

afmetingen: 21x29,7 cm (A4, liggend)
tekst & illustraties: Jolien Harders
aantal bladzijden: 29
omslag: hardcover
leeftijd: 4-8 jaar (voorleesboek)
taal: Nederlands
verschenen: 2018
e-book: NEE
bijzonderheden: dit kinderboek wordt gepersonaliseerd met naam en illustraties.

voorbeeldkaft

gepersonaliseerd dino-doe-boek van thalia

bezorging

Wij streven ernaar de kleuterboeken zo snel mogelijk te bezorgen. Alle boeken zijn uniek en worden gepersonaliseerd met naam en illustraties. Wij hebben dan ook geen boeken op voorraad, maar drukken op aanvraag. De levertijd is daarom maximaal 6 werkdagen. De verzendkosten zijn € 4,35 (op basis van 1 boek).

maak mijn boek!