24,95*

*exclusief verzendkosten
maak jouw boek!

"puur geluk & spuitluiers. mamaboek voor jouw naam"

Puur geluk & spuitluiers is het ideale kraamcadeau. Het is een gepersonaliseerd boek over de eerste stapjes als moeder. Het boek staat vol met herkenbare en grappige cartoons over het ouderschap.

Het boek bestaat uit twee delen. In deel 1 zijn de cartoons gepersonaliseerd met tekeningen en de naam van de moeder en de baby. Aan dit deel gaat een inleiding vooraf, waarin de moeder en baby bij naam genoemd worden.

Deel 2 is een verzameling van cartoons over moeders, vaders en oma's vergezeld door heel veel baby's, peuters en kleuters.

Op de kaft staan de door jou gekozen moeder en baby afgebeeld. Ook wordt de naam van de moeder op de kaft gedrukt. Op de achterkant kan (gratis) een persoonlijk bericht gedrukt worden.

wat wordt er gepersonaliseerd?

In "puur geluk & spuitluiers. mamaboek van jouw naam" zijn twee rollen: Een voor de mama en een voor haar pasgeboren baby. Voor allebei de rollen kun je een naam invullen en een poppetje samenstellen. Ga hiervoor naar "personaliseren en bestellen"

hoofdrol 1 (moeder): naam moeder + zelf samen te stellen poppetje
hoofdrol 2 (baby): naam baby + zelf samen te stellen poppetje

persoonlijk bericht (GRATIS): afgedrukt op de achterkant van het boek

gegevens

afmetingen: 21x21 cm (vierkant)
tekst & illustraties: Jolien Harders
aantal bladzijden: 48
omslag: hardcover
soort boek: strip/cartoons
taal: Nederlands
verschenen: 2018
e-book: NEE
bijzonderheden: dit boek wordt gepersonaliseerd met naam en illustraties.

voorbeeldkaft

mamaboek voorbeeld

bezorging

Wij streven ernaar de boeken zo snel mogelijk te bezorgen. Alle boeken zijn uniek en worden gepersonaliseerd met naam en illustraties. Wij hebben dan ook geen boeken op voorraad, maar drukken op aanvraag. De levertijd is daarom maximaal 6 werkdagen. De verzendkosten zijn € 4,35 (op basis van 1 boek).

maak jouw boek!